Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir-Pere

Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir-Pere
Această rețetă face 10 porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, gingersnaps, topping cu bici rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Ghimbir Și Pere, și Cheesecake Cu Pere Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți feliile de pere, rezervând 1/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Zdrobiți fursecurile; presărați jumătate din fursecurile zdrobite uniform în 4 căni de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
3
Se amestecă împreună crema de brânză răspândirea și rezervat suc de pere într-un castron mediu. Se amestecă toppingul bătut; lingură uniform peste fursecurile zdrobite în cupe de desert. Se acoperă cu felii de pere și fursecuri zdrobite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Suc De PereSuc De Pere
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista