Cupe de cartofi tricolore cu Caviar și smântână

Cupe de cartofi tricolore cu Caviar și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cupe de cartofi Tricolore cu Caviar și smântână. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână caviar osetra, cartofi mov și noi, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Blini de cartofi cu smântână și Caviar, Caviar pe Pumpernickel cu smântână, și Omletă cu Caviar presat și smântână.

Instrucțiuni

1
Aburiti cartofii peste apa clocotita pana abia se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Lăsați cartofii să se răcească ușor pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Tăiați fiecare cartof în jumătate și folosiți un balon mic de pepene galben pentru a scoate o indentare, lăsând o coajă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Tăiați o felie subțire din fundul fiecărei căni de cartofi, astfel încât să nu se clatine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Preîncălziți cuptorul la 400 și tapetați o foaie mare de copt cu folie. Într-un castron, aruncați cartofii cu uleiul de măsline și condimentați ușor cu sare. Aranjați cartofii, scoși cu fața în jos, pe foaia de copt și coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, sau până când partea inferioară este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Lasă să se răcească ușor.
7
Aranjați cartofii pe un platou, movilați fiecare cu smântână și acoperiți cu caviar și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CaviarCaviar
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista