Cupe de cartofi tricolore cu Caviar și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cupe de cartofi Tricolore cu Caviar și smântână. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână caviar osetra, cartofi mov și noi, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Blini de cartofi cu smântână și Caviar, Caviar pe Pumpernickel cu smântână, și Omletă cu Caviar presat și smântână.
Instrucțiuni
Aburiti cartofii peste apa clocotita pana abia se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Lăsați cartofii să se răcească ușor pe o farfurie.
Tăiați fiecare cartof în jumătate și folosiți un balon mic de pepene galben pentru a scoate o indentare, lăsând o coajă de 1/4 inch.
Tăiați o felie subțire din fundul fiecărei căni de cartofi, astfel încât să nu se clatine.
Preîncălziți cuptorul la 400 și tapetați o foaie mare de copt cu folie. Într-un castron, aruncați cartofii cu uleiul de măsline și condimentați ușor cu sare. Aranjați cartofii, scoși cu fața în jos, pe foaia de copt și coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, sau până când partea inferioară este aurie.
Lasă să se răcească ușor.
Aranjați cartofii pe un platou, movilați fiecare cu smântână și acoperiți cu caviar și arpagic.