Cupe de carne și cartofi de păstor în stil grecesc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de cioban în stil grecesc și cupele de cartofi. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă ciobănească în stil familial grecesc, Mini pâini de carne în stil grecesc cu salată de rucola, și Plăcintă de păstor cu pâine de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, pesmetul, usturoiul, oregano, 1/2 linguriță sare și ou; se amestecă bine. Împărțiți amestecul uniform în 8 căni de briose fără grăsime. Pat în partea de jos și în sus părți ale fiecărei cupe pentru a forma crusta.
În cratiță medie, pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachet folosind apă, lapte, margarină și sare.
Adăugați brânză feta; amestecați ușor pentru a amesteca. Umpleți căni căptușite cu carne de vită cu amestec de cartofi.
Așezați foaia de prăjituri pe raftul cuptorului sub tigaia pentru brioșe în caz de deversare.
Se coace la 375 F. timp de 15 până la 20 de minute sau până când carnea de vită este gătită bine.
Scoateți cupele din tigaie; așezați pe farfurii individuale de servire.
Se presară măsline, roșii și ceapă.