Crabmeat și Bacon cupe necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 32 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de carne de crab, arpagic, maioneză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupe Cu Ouă De Slănină, Cupe de Bacon și ouă, și Cupe Cu Bacon Și Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând bine. Acoperiți și răciți. Pentru a servi, lingurați amestecul de carne de crab în coji de phyllo.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.