Cupe Cu Mere Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Cu conținut scăzut de grăsimi, cupele de mere fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gelatina cu aromă de căpșuni jell-o, topping-ul răcoros, cuburi de gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap Gras Din Făină De Nucă De Cocos, și Tort Cu Scorțișoară De Mere-Fără Carbohidrați Și Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați gheață; se amestecă până se topește. Se amestecă sosul de mere.
Scoateți 1-1 / 2 căni de gelatină; pus deoparte la temperatura camerei. Se amestecă 1-1 / 2 căni se răcește biciul în gelatina rămasă; lingură în 6 pahare de desert. La frigider 1 oră sau până când este setat, dar nu este ferm.
Sus cu gelatină rezervată. La frigider 2 ore sau până când este ferm.
Serviți acoperit cu biciul rece rămas.