Cupe cu fructe de pădure și smântână
Berry și cupe crema ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 645 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați suc, recipient, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Ciocolată Cu Fructe De Pădure Și Cremă, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, și Berry Cookie Cupe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați cojile de patiserie pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până se rumenesc și se ridică, 20 până la 25 de minute. Cu o furculiță, îndepărtați blaturile de coajă de patiserie și patiseria moale de dedesubt pentru a forma o fântână. Întoarceți fundul la cuptor pentru a coace centrele, 4 până la 5 minute. (Rezervați blaturi pentru o altă utilizare. Cojile pot fi coapte cu 1 zi înainte; reîncălziți timp de 3 până la 5 minute la 191°).
Se amestecă fructele de pădure cu 1 lingură. zahăr și suc de lămâie pentru cofetari. Pune deoparte.
Folosind un mixer electric, frișcă și restul de 2 linguri. zahăr până se formează vârfuri semifirme, 3 până la 4 minute.
Umpleți cojile de patiserie uniform cu fructe de pădure. Se acoperă cu o lingură plină de frișcă și se servește.