Cupe chinezești de salată de pui și ciuperci
Cupele chinezești de salată de pui și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 110 calorii. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată boston, ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cupe De Salată Chineză-Pui, Cupe Chinezești De Salată De Pui, și Cupe picante de salată de ciuperci cu Cilantro Lime Cr Aproxume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați ciuperci cremini și shiitake și pui; gatiti timp de 8 minute, amestecand ocazional.
Adăugați varză mărunțită, sare kosher, ardei roșu zdrobit și castane de apă; gatiti 5 minute sau pana cand varza se ofileste.
Se ia de pe foc și se amestecă ceapa, sosul de stridii și sosul de soia. Se răcește complet.
Așezați amestecul într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; congela.
Decongelați amestecul de pui peste noapte la frigider sau cuptor cu microunde la mediu timp de 10 minute. Aduceți la temperatura camerei sau cuptorul cu microunde la mare până la cald, dacă doriți. Se amestecă coriandru. Puneți aproximativ 3 linguri de amestec de pui în fiecare frunză de salată cu o lingură cu fante.