Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream

WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream Cupcakes necesită aproximativ 1 oră și 1 minut de la început până la sfârșit. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 701 calorii. Această rețetă servește 12. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă infuzată cu mentă, ciocolată cu mentă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream, Cupcakes de ciocolată cu glazură pufoasă de ciocolată cu mentă, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată cu mentă.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o tigaie pentru cupcake sau brioșe cu 12 căptușeli de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Așezați crema ușoară și crenguțele de mentă într-o cratiță mică și gătiți ușor timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Cernem făina, sarea și praful de copt într-un castron mic și lăsăm deoparte. Cremă untul și zahărul în vasul unui mixer electric până la palid și pufos, aproximativ 5 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați ouăle în timp ce amestecați la viteză medie. Răsturnați din nou părțile laterale ale bolului și treceți la viteză mică. Alternează adăugând amestecul de făină și 1 cană de cremă infuzată cu mentă, începând și terminând cu făina. Rezervați crema rămasă.
Se toacă fin ciocolata și se amestecă în aluat cu mâna.
Umpleți garniturile de cupcake cu două treimi pline cu aluat și coaceți până când sunt ușor aurii, aproximativ 26 de minute. Răciți cupcakes-urile în tigaie timp de 5 minute înainte de a le transfera într-un suport de răcire.
Pentru crema de unt: bateți untul în vasul unui mixer electric până devine palid.
Adăugați crema infuzată cu mentă și continuați să bateți. Reduceți viteza la scăzut și adăugați încet zahărul cofetarilor până când se obține o consistență cremoasă, medie-rigidă.
Pentru asamblare: folosind un vârf mare și simplu de patiserie, introduceți crema de unt pe cupcakes-urile de mentă răcite.
Garnisiți cu o frunză proaspătă de mentă, dacă doriți.