Cupcakes uscate cu cireșe și fistic
Cireșe uscate și fistic Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de aur, apă, fistic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Cu Fistic De Cireșe Uscate, Biscotti cu fistic și cireșe uscate, și Fistic, Semințe De Susan Și Granola De Cireșe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și albușuri de ou la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute. Bateți în cremă de brânză până se omogenizează. Într-un castron mic, aruncați 1 cană de cireșe și 1/2 cană de nuci cu făină; se amestecă în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare aproximativ două treimi.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Frost cupcakes cu glazură de vanilie.
Se ornează cu 3/4 cană cireșe și 1/2 cană nuci.