Cupcakes Umplute Cu Lămâie
Cupcakes umplute cu lămâie ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 304 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 232 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr de cofetărie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Cupcakes Umplute Cu Lămâie, Cupcakes Cu Lămâie Umplute Cu Zmeură, și Cupcakes Cu Lavandă Umplute Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Căptușiți 24 de căni de briose cu căptușeli de hârtie.
Bateți amestecul de tort de lămâie, apa, uleiul vegetal și ouăle într-un castron mare timp de 2 minute.
Puneți aluatul în cupele de briose pregătite, umplându-le aproximativ 2/3 pline.
Coaceți cupcakes în cuptorul preîncălzit până se rumenesc foarte ușor și o scobitoare introdusă în mijlocul unui cupcake iese curată, 18 până la 22 de minute. Răciți bine cupcakes.
Tăiați scurtarea legumelor și 1/4 cană de unt împreună într-un castron cu un tăietor de patiserie până se amestecă bine. Bateți sucul de lămâie în amestecul de scurtare până la crem.
Se amestecă 2 căni de zahăr de cofetărie în amestec de scurtare, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când umplutura este netedă. Puneți umplutura deoparte.
Puneți ciocolata albă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; încălziți cuptorul cu microunde la maxim timp de 15 secunde și amestecați ciocolata. Continuați încălzirea la intervale de 15 secunde, amestecând între încălzire până când ciocolata albă este topită și netedă.
Pentru glazură, bateți crema de brânză și 1/2 cană de unt împreună într-un castron până când este netedă și cremoasă. Se amestecă ciocolata albă topită și extractul de vanilie.
Bateți treptat în 4 căni zahărul cofetarilor, alternând cu picături de suc de portocale, pentru a face o glazură netedă și cremoasă.
Tăiați găuri prin partea superioară a fiecărui cupcake. Găurile trebuie să fie suficient de adânci pentru a pune umplutura în interior.
Lingura de lamaie de umplere în găuri.
Puneți glazura de brânză cremă deasupra cupcakes; se presara cu coaja de lamaie.