Cupcakes Shortcake Cu Căpșuni
Strawberry Shortcake Cupcakes este un vegetarian desert. Această rețetă servește 18 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de ouă, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Shortcake Cu Căpșuni, Cupcakes Shortcake Cu Căpșuni, și Cupcakes Shortcake Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați căpșunile feliate și 1/3 cană de zahăr; lăsați să stea cel puțin 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 425 F. Spray 18 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană zahăr, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă 3/4 cană de frișcă, extractul de migdale și ouăle cu furculița până se formează aluatul moale.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul ușor de 3 sau 4 ori. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare aproximativ trei sferturi.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 2 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Împărțiți cupcakes; umpleți cu căpșuni și frișcă îndulcită.
Așezați în căni de copt din hârtie. Folosind scobitoare, garnisiți fiecare shortcake cu căpșuni întregi.