Cupcakes Lover de lămâie fără Gluten cu glazură de unt de lămâie
Rețeta Cupcakes-urile iubitorilor de lămâie fără Gluten cu glazură de unt de lămâie ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 328 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul pudră, amestecul de tort betty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu lămâie cu glazură de unt de lămâie, Cupcakes cu vanilie fără Gluten cu glazură vegană de unt, și Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, apa, 1/2 cană de unt topit, ouăle și coaja de lămâie doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, 1/4 cană de unt și 1 lingură de suc de lămâie cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă.
Adăugați sucul de lămâie rămas, câte 1 linguriță, până când este cremos și neted. Bateți în 1 linguriță coaja. Frost cupcakes cu glazură.