Cupcakes Glazurate Chai-Condimentate (Făină Albă De Grâu Integral)

Reteta glazurate Chai-prajiturele condimentate (faina alba de grau integral) este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de apă, zahăr pudră, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupcakes cu condimente de ghimbir cu glazură de brânză cremă (făină albă de grâu integral), Prăjituri Scandaloase De Macadamia Cu Ciocolată Albă (Făină Albă De Grâu Integral), și Fulgi de ovăz și biscuiți de stafide cu rom condimentat cu făină integrală de grâu.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Puneți pungile de ceai în apă clocotită într-o ceașcă de măsurare; lăsați să stea 5 minute.
Scoateți pungile de ceai, stoarcerea lichidului în ceașcă de măsurare. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă în ceai pentru a măsura 2/3 cană. Măsurați 1/2 cană de ceai pentru cupcakes; rezervați ceaiul rămas pentru glazură.
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, 1 linguriță scorțișoară, sarea, ghimbirul, cardamomul și cuișoarele; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul înmuiat cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Bateți ouăle și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează și se amestecă. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu 1/2 cană de ceai până se omogenizează. Umpleți cupele de brioșă pe jumătate pline.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute.
Scoateți din tigaie; așezați pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, scorțișoara, untul topit, 1/4 linguriță de vanilie și suficient ceai rămas până la consistența netedă și dorită.