Cupcakes de ciocolată fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 126 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gumă de xantan, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes De Ciocolată Fără Gluten Făcute Cu Făină De Fasole Garbanzo – Cele Mai Bune Cupcakes Fără Gluten Până În Prezent, Cupcakes de nucă de cocos Spooky Spider Web cu Ganache de ciocolată (Vegan ,fără Gluten, fără cereale, fără ulei), și Fără Gluten Fără Lapte Fără Ciocolată Dovlecei Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de brioșă de 12 căni sau tapetați cu căni de copt din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina de orez, făina de mei, cacao, sare, bicarbonat de sodiu, praf de copt și gumă xanathan. Într-un castron mare separat, bateți ouăle, zahărul, smântâna, laptele și vanilia. Se amestecă ingredientele uscate până se omogenizează. Puneți aluatul în cupele pregătite, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Făină De Mei
Smântână
Vanilie
Pudră De Cacao
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile revin când sunt presate ușor, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaia așezată peste un suport de sârmă. Când se răcește, aranjați cupcakes-urile pe un platou de servire.