Cupcakes Cu Înghețată De Migdale

Cupcakes Cu Înghețată De Migdale
Prajiturele de inghetata de migdale-Shortbread ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, untul, prăjiturile cu pâine scurtă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare De Brânză Cu Cremă De Migdale, Cupcakes cu smântână de migdale albe cu glazură de brânză cremă, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de brânză cremă de migdale pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căni de copt din folie de aluminiu într-o tigaie de briose ușor unsă cu 12 căni și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
2
Procesați cookie-urile într-un robot de bucătărie 30 de secunde sau până când sunt măcinate fin. (Randamentul ar trebui să fie egal cu aproximativ 1 1/2 căni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați într-un castron mediu. Procesați 1 cană de bomboane 30 de secunde sau până când sunt măcinate fin. Se amestecă bomboanele măcinate și untul în fursecuri măcinate până se combină. Împărțiți amestecul de firimituri între cupele pregătite, apăsând ferm pe partea de jos și cu două treimi în sus a fiecărei căni. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
În ultimele 10 minute de îngheț, lăsați înghețata să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
5
Așezați înghețata într-un castron al unui mixer electric de rezistență. Bateți la viteză mică, folosind atașamentul paletei, 5 până la 10 secunde sau până când este suficient de neted pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Puneți înghețata în cruste, umplând complet plin. Înghețați 1 oră. Dollop fiecare cu aproximativ 2 linguri. topping bătut și deasupra cu bomboane rămase de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista