Cupcakes cu înghețată cu mentă-ciocolată
Rețeta Cupcakes cu înghețată cu mentă-ciocolată ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.13 pe portie. Acest desert are 739 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână un amestec de brownie Fudge, ouă, topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream, Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă, și Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente până se amestecă.
Așezați 12 căni de copt în folie în Tigăi pentru brioșe; lingură bătută în cupe.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute. (Un pick de lemn introdus în centru nu iese curat.) Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Întoarceți cupele de copt în tigăile pentru brioșe și lingurați înghețată uniform peste fiecare brownie. Congelați 8 ore sau până când este ferm.
Se amestecă împreună topping biciuit și, dacă se dorește, lichior. Dollop uniform peste înghețată. Congelați până când este gata de servit.
Trageți un cojitor de legume pe părțile laterale ale monetăriilor, făcând bucle minuscule; presărați bucle peste cupcakes chiar înainte de servire.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit Andes Creme De Menthe Thins pentru bomboane de ciocolată.