Cupcakes Cu Tort De Morcovi
Tort de morcovi Cupcakes este un vegetarian rețetă cu 22 de porții. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 402 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Tort De Morcovi, Cupcakes Cu Tort De Morcovi, și Cupcakes Cu Tort De Morcovi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Bateți zahărul, uleiul și vanilia împreună în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Adăugați ouăle, câte 1. Într-un alt castron, cernem împreună făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică, adăugați 1/2 din ingredientele uscate la ingredientele umede.
Adăugați morcovii răzuți, stafidele și nucile în făina rămasă, amestecați bine și adăugați la aluat.
Se amestecă până se combină.
Tapetați tigăile pentru brioșe cu căptușeli de hârtie. Scoateți aluatul în 22 de căni de briose până când fiecare este plină cu 3/4.
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și gătiți încă 30 până la 35 de minute, până când o scobitoare iese curată. Se răcește pe un raft.
Pentru glazură, cremă crema de brânză, unt și vanilie în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete.
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează.
Când cupcakes-urile sunt reci, înghețați-le generos și serviți.