Cupcakes cu păianjen înfricoșător
Spooky Spider Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 307 calorii . Această rețetă servește 12. Dacă aveți sare, unt, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este perfect pentru Halloween . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13% , ceea ce este destul de rău. Cupcakes cu păianjen înfricoșător , Cupcakes cu păianjen înfricoșător și Cupcakes pentru Halloween cu păianjen înfricoșător sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Se bate oul. Se amestecă sosul de mere, vanilia și coaja de portocală.
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adaugă treptat la amestecul de smântână până se omogenizează bine. Se amestecă nuci pecan.
Umpleți pe jumătate paharele de brioșe tapetate cu hârtie.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mic, cremă untul și zahărul de cofetă până devine ușor și pufos.
Adăugați coaja de portocală, colorantul alimentar și suficient suc de portocale pentru a obține consistența de întindere. Pune deoparte 1/4 cană glazură de portocale. cupcakes de îngheț.
Transferați glazura de ciocolată într-o pungă rezistentă resigilabilă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Așezați un cerc de ciocolată în centrul fiecărui cupcake. Țevi distanțate uniform în cercuri concentrice subțiri, la aproximativ 1/4 inchi unul de celălalt. Începând cu cercul central, trageți ușor o scobitoare prin cercuri spre marginea exterioară. Ștergeți scobitoarea. Repetați pentru a finaliza modelul web.
Tăiați lemnul dulce în 2 inci. bucăți; apăsați opt bucăți în fiecare gumă pentru picioare.
Puneți glazura de portocale rezervată într-o pungă rezistentă resigilabilă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Pune ochi pe fiecare gumă de păianjen. Poziție pe cupcakes.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cupcakes în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "