Cupcakes cu pâine de carne și cartofi

Cupcakes cu pâine de carne și cartofi
Pâine de carne și cartofi prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 103 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți brânză cheddar, nucșoară măcinată, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu pâine de carne cu piure de cartofi, Pâine de carne cu crustă de cartofi, și Surpriză De Cartofi Cu Pâine De Carne.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cana de copt cu folie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
În cratiță de 2 litri, Faceți 1 pungă de cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie. Se amestecă brânza. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Într-un castron mare, amestecați ingredientele amestecului de pâine de carne. Apăsați aproximativ 3 linguri de amestec de carne în fiecare ceașcă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului, cu excepția pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de sos peste amestecul de pâine de carne în fiecare cană de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați amestecul de cartofi în punga de decorare prevăzută cu vârful # 847 sau dorit. Cartofi de țeavă pe cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când termometrul de carne introdus în centrul cupcake citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se presară pătrunjel; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista