Cupcakes Cu Pere Cu Cremă De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu pere cu cremă de miere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Cap de la magazin și ridica gingerroot, conserve de pere, CR fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes cu miere de lămâie (cu glazură de brânză cremă de miere), Cupcakes Cu Lapte De Nectarină Cu Frișcă De Miere, și Video: Cupcakes de ciocolată mai sănătoase cu glazură de frișcă cu miere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Se amestecă gingerroot. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți conform instrucțiunilor pentru cupcakes. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti perele in unt 10 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă conservele de pere. Gatiti 1 minut mai mult.
Se transferă în castron mediu; se răcește complet.
Într-un castron mediu răcit, bateți crme frache, frișcă și miere cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Pentru a asambla cupcakes, tăiați fiecare cupcake pe jumătate orizontal. Lingură 1 amestec de pere de lingură îngrămădită pe jumătatea inferioară a fiecărui cupcake; acoperiți cu blaturi de cupcake. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de cremă de miere pe fiecare cupcake.
Se ornează cu ghimbir cristalizat. A se păstra la frigider.