Cupcakes Cu Nucă De Cocos Cu Lămâie

Cupcakes cu nucă de cocos cu lămâie ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 253 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de coajă de lămâie, unt, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, Cupcakes Cu Nucă De Cocos Cu Lămâie, și Cupcakes Cu Nucă De Cocos Cu Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o formă de brioșă de 12 căni cu căptușeli de hârtie.
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron.
Încălziți 5 linguri de unt și lapte împreună într-o cratiță la foc mic până când untul se topește, 3 până la 5 minute.
Bateți zahărul alb, ouăle, gălbenușul de ou și 1 linguriță de extract de vanilie împreună într-un castron folosind un mixer electric de mână la scăzut până când amestecul este neted și îngroșat. Se toarnă încet amestecul de făină în amestecul de zahăr-ou în timp ce se amestecă cu mixerul electric până se încorporează. Adăugați încet amestecul de unt-lapte;bateți până se combină. Îndoiți 1/2 cană de nucă de cocos mărunțită. Umpleți cupele de briose cu aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe o grătar.
Bateți untul înmuiat și crema de brânză împreună într-un castron folosind un mixer electric pe mediu. Bateți treptat zahărul cofetarilor în amestecul de unt cremă la minim până când este încorporat. Bateți în 1/2 linguriță extract de vanilie și coajă de lămâie până când este netedă și cremoasă.
Întindeți glazura peste cupcakes răcite; presărați aproximativ 1 linguriță de nucă de cocos mărunțită pe fiecare cupcake.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cupcake-ul cu nucă de cocos poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Turley Judge Bell Vineyard Zinfandel cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
![Turley Judecător Bell Vineyard Zinfandel]()
Turley Judecător Bell Vineyard Zinfandel
Acest vin vine din blocul Picnic Hill din Story Vineyard din Valea Shenandoah. În 1907 au fost plantate vița de vie, cultivată în uscat și cu rădăcini proprii. Vinul are caracteristica Amador bramble, structura și fructul roșu.