Cupcakes cu lămâie cu glazură de lavandă
Rețeta Cupcakes cu lămâie cu glazură de lavandă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 5 ore și 50 de minute. O porție conține 511 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, extract de vanillan, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes Oolong Cu Glazură De Lavandă, Cupcakes cu lavandă cu glazură de fasole de vanilie, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de brânză de capră lavandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 2 ingrediente într-o cratiță medie; bateți în apă de cocos și băutură spumantă. Gatiti la foc mediu-mic 2 minute, batand doar pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Ungeți ușor o tigaie de briose cu 12 căni cu spray de gătit. Lingură 1/4 cană amestec de gelatină în fiecare cană de tigaie. Se răcește 4 ore sau până când este complet setat.
Rulați ușor un cuțit mic în jurul marginilor fiecărei căni de briose și inversați o foaie de copt peste tigaia cu briose. Ținând foaia de copt și tigaia împreună, răsturnați și țineți sub apă curentă fierbinte până când prăjiturile cu gelatină se desfac din tigaia cu briose pe foaia de copt.
Așezați 12 căni de copt pe o tavă de servire; Așezați 1 prăjitură în fiecare cană de copt. Completați fiecare cu o prăjitură cu gelatină. Se răcește 1 până la 2 ore.
Între timp, pregătiți glazura: procesați lavanda și 1 cană de zahăr într-un robot de bucătărie 1 minut sau până când lavanda este zdrobită fin.
Se toarnă apă la adâncimea de 2 inci în fundul unui cazan dublu la foc mediu-mic; aduceți la foc mic.
Așezați albușurile de ou, crema de tartru și amestecul de lavandă în partea superioară a cazanului dublu peste apă fierbinte. Gatiti amestecul, amestecand constant, 9-10 minute sau pana cand un termometru Inregistreaza 16
Se ia de pe foc și se bate la viteză mare cu un mixer electric, folosind atașamentul telului, 3 până la 4 minute sau până se formează vârfuri rigide și lucioase. Se amestecă vanilia.
Puneți glazura într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. (Nu sigilați.) Decupați 1 colț de geantă pentru a face o gaură mică. Îndepărtați glazura pe fiecare cupcake de gelatină.
* 1 cană suplimentară de băutură spumantă cu aromă de lămâie poate înlocui.
Notă: Simțiți-vă liber să le faceți folosind o tigaie jumbo sau mini pentru brioșe.