Cupcakes cu căpșuni și smântână
![Cupcakes cu căpșuni și smântână](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/170348.webp?v=1708597674)
Cupcakes cu căpșuni și smântână ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă servește 24. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de glazură bogată și cremă de brânză, amestec de prăjituri, culoarea alimentelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes Cu Căpșuni Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Cupcakes Cu Cremă De Căpșuni, și Cupcakes ușor cu căpșuni și smântână.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes, înlocuind apa cu sifon.
Se amestecă 1 sau 2 picături de culoare alimentară în glazură. Prajiturele Frost.
În punga mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți stropi și 1 picătură de culoare alimentară; sac de etanșare. Se agită ușor și masaj stropește până când amestecul este diferite nuante de roz; se presara în jurul marginilor de prajiturele mată.
Se ornează cu căpșuni proaspete. A se păstra ușor acoperit la frigider.