Cupcakes cu căpșuni roșite

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, cupcakes cu căpșuni roșite ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 76 de calorii . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Funcționează bine ca desert ieftin. Este perfect pentru Ziua Mamei . Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și alegeți amestecul de prăjituri, zahărul, extractul de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10% , care poate fi îmbunătățit. Pentru rețete similare, încercați cupcakes cu căpșuni înroșite , deliciul familiei cu căpșuni și cupcakes cu căpșuni proaspete, cu cremă de unt .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aliniați 2 forme de mini brioșe (24 de conturi) cu folii de hârtie.
Într-un blender combinați căpșunile (rezervați aproximativ 12 căpșuni mici pentru garnitură, feliându-le fiecare în
cu 1/4 cană apă și piure până la omogenizare. Piureul ar trebui să fie egal cu aproximativ 1 3/4 cană, dacă nu adăugați mai multă apă. Pune deoparte 1/4 cană de piure pentru glazură.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, amestecați amestecul de prăjitură, albușurile, uleiul vegetal și 1 1/2 cană de căpșuni pasate timp de 2 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că tot aluatul este bine încorporat. Folosind o mini linguriță de înghețată, umpleți formele de brioșe la aproximativ 3/4 din drum până la vârf.
Coaceți până când blaturile sunt aurii și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți formele din cuptor să se răcească puțin înainte de a scoate brioșele. Se răcește complet pe un grătar înainte de glazură.
Glazură: Într-un bol de amestecare care se potrivește peste o oală cu apă clocotită, combinați toate ingredientele, cu excepția vaniliei și a coloranților alimentar. Bateți cu mixerul de mână la viteză medie, în timp ce amestecul se gătește, până când se formează vârfuri când batetele sunt ridicate din bol, aproximativ 7 minute.
Scoateți vasul de pe foc și adăugați vanilie și colorant alimentar roșu la nuanța de roz dorită. Glazura cupcakes-urile cu glazura colorata si orneaza fiecare cu o felie de capsuni.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.