Cupcakes Cu Coroană De Vacanță

Cupcakes Cu Coroană De Vacanță
Cupcakes coroană de vacanță necesită în jurul valorii de 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 527 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Un amestec de umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr șlefuit, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coroană De Vacanță, Brownies De Coroană De Vacanță, și Rulouri De Coroană De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 1 sac de patiserie echipat cu farfurie de folie de aluminiu cu vârf de stea medie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
3
Feliați jumătatea superioară a porțiunii superioare a fiecărui cupcake sau brioșă. Folosind o linguriță sculptați o cantitate mică de tort, astfel încât să rămâneți cu o adâncitură superficială de aproximativ 1 inch adâncime și așezați 1 lingură de umplutură de plăcintă cu cireșe în indentare. Smooth într-un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
4
Adăugați extractul de mentă în recipientul de îngheț și amestecați. Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea cu glazura. Îndepărtați glazura în jurul circumferinței umpluturii plăcintei de cireșe până la marginea cupcake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Tăiați ruloul de fructe în 6 benzi subțiri de aproximativ 6 centimetri lungime. Legați fiecare bandă într-un arc și așezați-o pe marginea glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați o bomboană roșie de scorțișoară în centrul arcului folosind un pic de glazură pentru a o asigura. Repetați cu arcurile și bomboanele rămase. Presărați ușor glazura cu zahăr șlefuit verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Roșii De ScorțișoarăBomboane Roșii De Scorțișoară
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1
Tăiați 6 (6 x 6 inci) pătrate de folie. Stivați pătratele foliei una peste alta și așezați o farfurie deasupra foliei. Folosind foarfece tăiate în jurul farfuriei, astfel încât folia să fie un cerc perfect.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați un cupcake în centrul fiecăruia dintre cercurile foliei și înfășurați folia de-a lungul părții laterale a cupcake-ului. Îndoiți marginile foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista