Cupcakes Cu Confetti Valentine Fără Gluten

Rețeta Cupcakes confetti Valentine fără Gluten ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de fructe de la gustarea cu fructe masticabile cu căpșuni, glazură pufoasă bătută, pumn de hârtie în formă de inimă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cupcakes Cappuccino pentru Ziua Îndrăgostiților (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Cupcakes Confetti fără Gluten cu glazură de frișcă de cacao, și Cupcakes De Ciocolată Fără Gluten Făcute Cu Făină De Fasole Garbanzo – Cele Mai Bune Cupcakes Fără Gluten De Până Acum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 16 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, unt și ouă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Frost cupcakes cu glazură. Folosind gustări de fructe învelite, tăiați unele cu foarfece decorative în benzi de 1x1/4 inci pentru serpentine și perforați forme de inimă de la unele; îndepărtați ambalajele. Aranjați serpentine și inimi pe fiecare cupcake.