Cherry Cobbler Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 435 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de amidon de porumb, lapte, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes Cherry Cobbler pentru 4 iulie, Cires Cizmar, și Cires Cizmar II.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-o cratiță de 2 litri, gătiți cireșele și 3/4 cană zahăr la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă amidon de porumb, 1 lingură suc de lămâie și 1/2 linguriță vanilie; se amestecă în amestec de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Vanilie
Cireșe
4
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe 5 minute sau până se îngroașă ușor.
5
Se ia de pe foc.
6
Se amestecă făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți untul și 2 1/2 căni de zahăr cu mixerul electric la viteză medie până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Adăugați ouă, pe rând. La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină cu lapte, bătând doar până la amestecare. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie și 2 lingurițe de suc de lămâie. Împărțiți jumătate din aluat între căni de briose; se acoperă cu umplutură de cireșe și aluatul rămas. Se acoperă cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
Suc De Lămâie
Vanilie
Cireșe
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Coaceți 40 până la 42 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet.