Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără lactate și lacto ovo la colecția dvs., Cupcakes cu ciocolată și nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 19 cenți pe porție , obțineți un desert care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 114 calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, albușuri, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 17% , acest fel de mâncare este destul de rău. Cupcakes cu ciocolată Angel cu glazură de cremă de cocos , cupcakes cu ciocolată cu glazură de nucă de cocos + Crispy Phyllo Nest și cupcakes cu mâncare cu nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați 1 cană de zahăr, făină, cacao și praf de copt. Cerneți împreună de două ori; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
3
Se adauga extractul de migdale, crema de tartru si sare la albusuri; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, aproximativ 2 linguri o dată, batând la putere până se formează vârfuri tari și lucioase. Încorporați treptat amestecul de cacao, aproximativ 1/2 cană o dată. Încorporați ușor nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De Inimă
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
4
Umpleți cupe de brioșe tapetate cu hârtie pe două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
5
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când devine maro auriu și blatul pare uscat. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.