Cupcakes Cu Ciocolată Dublă
Prajiturele dublu-ciocolata ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 142 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Ciocolată Dublă, Cupcakes Cu Ciocolată Dublă, și Cupcakes Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați amestecul de tort, apa și ouăle într-un castron și bateți la viteza medie a unui mixer 2 minute.
Împărțiți aluatul uniform între 24 de căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe un suport de sârmă.
Împărțiți fiecare cupcake în jumătate orizontal folosind sfoară sau un cuțit zimțat.
Combinați chipsuri de ciocolată, lapte și cacao în partea de sus a unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte pana se topeste ciocolata, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 căni de zahăr pudră și vanilie.
Întindeți 2 lingurițe de amestec de ciocolată peste jumătatea inferioară a fiecărui cupcake; deasupra cu jumătățile superioare. Cerneti 2 linguri de zahar pudra peste blaturile de cupcakes.