Cupcakes Cu Brânză Cremă

Cupcakes Cu Brânză Cremă
Crema de brânză Cupcakes este o rețetă americană care servește 24. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Toate Cupcakes American BBQ: Cupcakes de ciocolată fumurie cu glazură de brânză cremă de porumb dulce, Cupcakes cu smântână de migdale albe cu glazură de brânză cremă, și Fursecuri de ciocolată și Cupcakes cremă cu glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în amestecul de tort, apă, unt și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingură aluat de 1/4 cupe în hârtie-căptușite cupe brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Se coace la 350 de euro timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți-l pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Îngheț dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista