Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat

Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat
Cartofii prăjiți cu chimen cu Caviar și somon afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, semințe de chimen grosier, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Cumin - cartofi prăjiți cu Caviar și somon afumat, Somon Afumat Și Cremă De Mărar Slab Cu Caviar Pe Cuptor Prăjit, și Salată de somon afumat și Caviar.

Instrucțiuni

1
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea galbenă) de la lămâi. Fierbeți coaja, 1/2 cană de apă și 4 lingurițe de sare kosher într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare până când sarea se dizolvă. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul se reduce la 2 linguri și coaja este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați coaja cu lichid în borcan.
3
Adăugați suc de lămâie și ulei de măsline extravirgin. Refrigerați cel puțin 1 zi și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4
Se scurge coaja; carne tocată. Se amestecă CR aproxumme fra fra, mărar tocat, cilantro, și 1 lingura coaja tocată într-un castron mic. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Periați foaia de copt antiaderentă cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Combinați 1 lingură de ulei de măsline și chimen într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
9
Se presară sare și piper. Aranjați cartofii, tăiați cu fața în jos, pe foaia de copt și prăjiți până se înmoaie și părțile tăiate se rumenesc, aproximativ 12 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Aranjați jumătățile de cartofi, tăiate cu fața în sus, pe platou. Top fiecare cu 1 lingurita CR aproxormme fra fra, 1 benzi de somon, și 1/2 linguriță caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Se ornează cu crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1
Alegerea noastră pentru a acoperi cartofii este caviarul American—încă indulgent, dar nu pe cale de dispariție. Comandați - l de la petrossian.com sau tsarnicoulai.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
CaviarCaviar
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista