Cum să faci stridii Rockefeller

Cum să faci stridii Rockefeller
Cum sa faci stridii Rockefeller este un pescatarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 31 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, sare și piper, lichior cu aromă de anason și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Stridii Rockefeller, Deb ' s Oysters Rockefeller, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 500 grade F (260 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se toarnă sare de rocă într-o farfurie mare, superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Combinați năsturel, unt, pesmet, ceapă verde, țelină, tarhon, pătrunjel Italian, lichior cu aromă de anason, sare, piper negru și piper cayenne într-un robot de bucătărie; amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(din Cutie)(din Cutie)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați 8 până la 12 stridii scuturate deasupra sării de rocă. Lingura 1 la 2 lingurite de amestec Nasturel un top fiecare stridie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sare De RocăSare De Rocă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când stridiile sunt ferme și untul s-a topit, aproximativ 5 minute. Repetați cu stridiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista