Cum se prepară sparanghel murat
Cum să faci sparanghel murat ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 2. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 378 de calorii, 7 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 3,32 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mărar, fulgi de ardei iute, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 823 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel murat, Sparanghel murat și Sparanghel murat.
Instrucțiuni
Tăiați capătul tăiat al sulițelor de sparanghel și tăiați-le în lungimi de 3 inci.
Puneți-le într-un castron mare cu 1/3 cană sare și acoperiți cu apă.
Scurgeți și clătiți sub apă rece și uscați.
Sterilizați două borcane cu gură largă de dimensiunea unei halbe în apă clocotită timp de 5 minute.
Într-o cratiță, la foc mediu, combinați oțetul, zahărul, 1 linguriță de sare, semințele de muștar, semințele de mărar și rondele de ceapă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de un minut.
Împachetați sulițele de sparanghel, cu vârful în sus, în borcanele fierbinți lăsând 1/2 spațiu de la margine. Pune o crenguță de mărar în fiecare borcan și presară 1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu.
Turnați lichid fierbinte de decapare în borcane, umplându-le până la 1/4 inch de margine. Ștergeți jantele cu o cârpă umedă curată și etanșați cu capace. Procesați într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute.
Se răcește la temperatura camerei. Verificați etanșarea când se răcește apăsând centrul capacului. Nu ar trebui să se miște. Etichetă și data; depozitați într-un loc răcoros și întunecat. Dacă borcanele nu s-au sigilat corespunzător, puneți la frigider și mâncați în decurs de două săptămâni.