Cum se prepară sparanghel murat

Cum se prepară sparanghel murat
Cum să faci sparanghel murat ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 2. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 378 de calorii, 7 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 3,32 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mărar, fulgi de ardei iute, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 823 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel murat, Sparanghel murat și Sparanghel murat.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul tăiat al sulițelor de sparanghel și tăiați-le în lungimi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2
Puneți-le într-un castron mare cu 1/3 cană sare și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat
6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser
Echipamente pe care le vei folosi
Aluat De Pizza Alb Sau IntegralAluat De Pizza Alb Sau Integral
3
Se lasa sa stea 2 ore.
4
Scurgeți și clătiți sub apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat
5
Sterilizați două borcane cu gură largă de dimensiunea unei halbe în apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat
6
Într-o cratiță, la foc mediu, combinați oțetul, zahărul, 1 linguriță de sare, semințele de muștar, semințele de mărar și rondele de ceapă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De MărarSemințe De Mărar
1 Kg Pastramă Delicată Feliată1 Kg Pastramă Delicată Feliată
2 Borcane (7-1/2 Uncii Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați Julien2 Borcane (7-1/2 Uncii Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați Julien
2 Până La 4 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Până La 4 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bile De 10 Uncii Aluat De Pizza Alb Sau Integral1 Bile De 10 Uncii Aluat De Pizza Alb Sau Integral
7
Împachetați sulițele de sparanghel, cu vârful în sus, în borcanele fierbinți lăsând 1/2 spațiu de la margine. Pune o crenguță de mărar în fiecare borcan și presară 1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
MărarMărar
8
Turnați lichid fierbinte de decapare în borcane, umplându-le până la 1/4 inch de margine. Ștergeți jantele cu o cârpă umedă curată și etanșați cu capace. Procesați într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat1/4 Cană Parmezan Ras, Pentru Ornat
9
Se răcește la temperatura camerei. Verificați etanșarea când se răcește apăsând centrul capacului. Nu ar trebui să se miște. Etichetă și data; depozitați într-un loc răcoros și întunecat. Dacă borcanele nu s-au sigilat corespunzător, puneți la frigider și mâncați în decurs de două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista