Cum se face Tripa în stil Roman necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 707 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină pancetta, fulgi de piper, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Tripă în stil Roman trippan alla Romana, Trippan alla romana (Tripă în stil Roman), și Pui În Stil Roman.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, Tripa, oțetul, sarea, vanilia și frunza de dafin într-un vas mare la foc mare. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se acumulează. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți oala și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Transferați Tripa pe o farfurie și lăsați-o deoparte să se răcească. Rezervați 1 până la 2 căni de lichid de gătit.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați pancetta și ceapa; gatiti si amestecati pana cand pancetta se rumeneste si ceapa este translucida, 6 pana la 7 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de pancetta; gatiti si amestecati pana cand sunt aromate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se amestecă sosul marinara, 1 cană de lichid de tripă rezervat și fulgi de ardei roșu în amestecul de pancetta. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
6
Tăiați Tripa în cuburi de 1 inch și adăugați la sosul marinara-pancetta; se amestecă pentru a se combina. Dacă este necesar, adăugați 1 cană de lichid de tripă rezervat. Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Se amestecă fasolea garbanzo și menta în sos. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Se presară brânză Parmigiano-Reggiano și se servește.