Cum se face satay de vită
Cum se face carne de vită Satay este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 433 calorii, 53G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de coriandru măcinat, ulei vegetal, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Carne De Vită Satay, Carne De Vită Satay, și Carne De Vită Satay.
Instrucțiuni
Puneți ghimbirul, usturoiul, ceapa, zahărul brun, sosul de pește, uleiul vegetal, sosul de soia, coriandrul, chimenul, turmericul și ardeiul cayenne într-un bol de amestecare; bateți într-o marinată netedă.
Zdrobiți iarba de lămâie lovind-o ușor de mai multe ori cu spatele unui cuțit mare de bucătar; tocați iarba de lămâie și adăugați la marinată.
Tăiați filetul de vită în fâșii de aproximativ 2 1/2 inci lungime și 1/8 inch grosime. Amestecați bine carnea de vită în marinată până când toate fâșiile de vită sunt complet acoperite, aproximativ 1 minut. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți carnea de vită din marinată și scuturați excesul de marinată. Infilați 1/4 carnea pe fiecare frigăruie metalică.
Aranjați frigarui pe grătarul preîncălzit și gătiți până când carnea nu se mai lipeste de grătar, aproximativ 1 până la 2 minute. Întoarceți frigarui pe cealaltă parte și gătiți până când carnea este bine rumenită și prezintă semne de grătar, 2 până la 2 1/2 minute. Întoarceți din nou pe prima parte și gătiți până când carnea este încă ușor roz, încă 2 minute.
Transferați într-un platou și lăsați frigarui să se odihnească încă 2 minute înainte de servire.