Cum se face Pho
Cum se face Pho este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Un amestec de muguri de fasole, oase de supă de vită, tăiței de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor, și Crockpot Chicken Mole – nu petrece toată ziua sclaving peste aragaz pentru a face mole, aici este o să-l facă într-o oală crock pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați oasele de vită pe o foaie de copt și prăjiți-le în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Așezați ceapa pe o foaie de copt și prăjiți-o în cuptorul preîncălzit până se înnegrește și se moale, aproximativ 45 de minute.
Așezați oasele, ceapa, ghimbirul, sarea, anasonul stelat și sosul de pește într-un vas mare și acoperiți cu 4 litri de apă. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se fierbe la foc mic timp de 6 până la 10 ore. Se strecoară bulionul într-o cratiță și se lasă deoparte.
Așezați tăiței de orez într-un castron mare umplut cu apă la temperatura camerei și lăsați să se înmoaie timp de 1 oră. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și după ce tăiței s-au înmuiat, puneți-i în apa clocotită timp de 1 minut. Aduceți stocul la foc mic.
Împărțiți tăiței în 4 boluri de servire; se acoperă cu mușchi, coriandru și ceapă verde.
Se toarnă bulion fierbinte deasupra. Se amestecă și se lasă să stea până când carnea de vită este parțial gătită și nu mai este roz, 1 până la 2 minute.
Se servește cu muguri de fasole, busuioc thailandez, pene de tei, sos hoisin și sos chile-usturoi pe lateral.