Cum se face dovlecelul de ghindă copt

Cum se face dovlecelul de ghindă copt
Cum de a face suc de fructe ghindă coapte este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 179 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Suc De Ghindă La Cuptor, Suc De Ghindă De Două Ori Coapte, și Suc De Ghindă Umplute La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scor de suc de fructe de a face 1/4-inch adânc slashes în carnea de suc de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
3
Așezați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se unge cu suc de portocale și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
SareSare
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 30 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, fierbeți untul, siropul de arțar, zahărul brun, ardeiul negru și ardeiul cayenne într-o tigaie mică la foc mediu până se omogenizează și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți dovlecelul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se toarnă orice lichid care s-ar fi putut colecta în dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
9
Periați glazura peste fiecare jumătate de dovlecei. Reveniți la cuptor până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute. Lingurați orice glazură care s-a adunat în partea de jos a dovlecelului peste marginile dovlecelului. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista