Cum se face dovlecelul de ghindă copt
Cum de a face suc de fructe ghindă coapte este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 179 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Suc De Ghindă La Cuptor, Suc De Ghindă De Două Ori Coapte, și Suc De Ghindă Umplute La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Scor de suc de fructe de a face 1/4-inch adânc slashes în carnea de suc de fructe.
Așezați în vasul de copt.
Se unge cu suc de portocale și se presară cu sare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 30 min.
Între timp, fierbeți untul, siropul de arțar, zahărul brun, ardeiul negru și ardeiul cayenne într-o tigaie mică la foc mediu până se omogenizează și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Scoateți dovlecelul din cuptor.
Se toarnă orice lichid care s-ar fi putut colecta în dovlecei.
Periați glazura peste fiecare jumătate de dovlecei. Reveniți la cuptor până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute. Lingurați orice glazură care s-a adunat în partea de jos a dovlecelului peste marginile dovlecelului. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.