Cum se face crema de supa de sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați cum să faceți cremă de supă de sparanghel. O porție conține 118 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 2.04 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de sparanghel, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, Cum se face crema de supa de ciuperci, și Cremă De Supă De Sparanghel.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală de supă la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și sarea; gătiți și amestecați până când ceapa este moale și aurie, aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulion de pui și apă în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe 15 minute.
Așezați bucățile de sparanghel în bulionul fierbinte. Gătiti, amestecând ocazional până când sparanghelul este doar fraged și încă verde strălucitor, 5 până la 10 minute.
Folosiți un blender de imersie pentru a amesteca supa până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Pentru o textură mai fină, strecurați supa prin strecurătoare de plasă. Întoarceți supa strecurată în oală și așezați-o pe aragaz.
Rotiți căldura la minim. Condimentează cu piper cayenne, piper negru și nucșoară. Reglați sarea după gust.
Bateți 1/2 cană cremă în supă.
Puneți 1/4 cană smântână, brânză Parmigiano-Reggiano și coajă de lămâie într-un bol mic.
Bateți până se spumă și ușor îngroșat, aproximativ 1 minut.
Supă de lingură în boluri.
Stropiți o lingură de cremă Parmigiano-Reggiano-lămâie deasupra fiecărei porții și rotiți pentru a forma un design aleatoriu.
Se presară cu un vârf de coajă de lămâie și piper cayenne, dacă se dorește.