Cum se face crema de supa de conopida

Cum se face crema de supa de conopida
Cum sa faci crema de supa de conopida ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, cartof roșcat, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, Cremă de supă de conopidă I, și Cremă de supă de conopidă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si telina in uleiul incins pana la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și sarea și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă cartoful, conopida, bulionul de pui și apa. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când conopida este fragedă și cartofii sunt ușor zdrobiți de partea oalei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
ConopidăConopidă
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Pureați supa folosind un blender de imersie până la neted. Reduceți căldura la minim, condimentați cu piper cayenne și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Se toarnă smântână și se amestecă până se încălzește. Condimentează cu mai multă sare dacă este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
5
Gătiti slănina într-o tigaie la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați slănina gătită pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Aruncați pesmetul în grăsimea de slănină rămasă în tigaie și gătiți la foc mic până când este prăjită și crocantă. Se amestecă brânza și se continuă să se gătească până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Bacon GătitBacon Gătit
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei. Amestecați slănina, coaja de lămâie și pătrunjelul. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți supa garnisită cu gremolata de slănină deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista