Culingonis con Cirubba
Culingonis con Cirubba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,52 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 1150 de calorii. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de unt, ceapă, mult piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Încercați Arroz con Pollo, Arroz con Pollo și Arroz con Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți ulei de măsline până se afumă.
Adăugați ceapa și cartofii și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați oțetul și zahărul și aduceți la fiert.
Se încălzește și se reduce până aproape se usucă, aproximativ 15 minute. Se lasă să se răcească și se amestecă în frunze de mentă.
Întindeți pastele la setarea cea mai subțire pe rola de paste.
Tăiați aluatul în discuri de 3 inci și puneți 1 lingură de amestec de ceapă în mijlocul jumătății de discuri. Folosiți cealaltă jumătate pentru a acoperi și prindeți părțile laterale. Continuați până se epuizează toată umplutura.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Adăugați culingonis și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Între timp, topește untul într-o tigaie de 12 până la 14 inci.
Scurgeți pastele cu grijă și puneți-le în tigaie cu unt.
Adăugați frunze de mentă și jumătate de brânză și amestecați.
Puneți ambele tipuri de făină într-un castron mare și amestecați pentru a se amesteca bine. Faceți o adâncitură în centrul amestecului de făină și adăugați apă câte puțin, amestecând cu mâinile până se formează un aluat. Este posibil să aveți nevoie de mai multă sau mai puțină apă, în funcție de umiditatea din bucătărie.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru cu făină și frământați-l ca pe pâine timp de 8 până la 10 minute până când este omogen și elastic. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei.