Cuiburi de macaroane cu ciocolată
Cuiburi de macaroane cu ciocolată este o rețetă fără gluten cu 30 de porții. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 1 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită alune acoperite cu ciocolată acoperite cu bomboane, fulgi de nucă de cocos, budincă de ciocolată gelatinoasă și ciocolată semidulce de brutar. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 12%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum cuiburi de macaroane cu ciocolată, cuiburi de macaroane cu nucă de cocos și cuiburi de nutella cu nucă de cocos și macaroon.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de budincă uscată, nuca de cocos, laptele și extractul. Puneți lingurițe grămadă, la 1 inch una de cealaltă, în 30 de movile pe foi de copt acoperite cu pergament.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până la fermă. Transferați imediat macaroanele de pe foile de copt pe gratele de sârmă; apăsați 1 nucă în partea superioară a fiecăruia. Se răcește complet.
Pune ciocolata la microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Înmuiați fundul de macaroons în ciocolată; așezați pe o foaie de hârtie cerată.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Macaroanele pot fi asociate cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.