Cuburi De Gelatină Curcubeu
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cuburile de gelatină curcubeu ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 54 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, gelatină, lapte condensat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cuburi De Citrice, Cuburile "creierului" Dr. Oz, și Cuburile "creierului" Dr. Oz.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați un pachet gelatină aromată și un plic gelatină fără aromă. Se amestecă 1 cană de apă clocotită până se dizolvă.
Se toarnă într-un 13-in. x 9-în. vas acoperit cu spray de gătit; refrigerați până când este setat, dar nu ferm, aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mic, combinați laptele condensat și 1 cană de apă clocotită. Într-un alt bol, presărați două plicuri gelatină fără aromă peste apă rece; se lasa sa stea 1 minut. Se amestecă 3/4 cană apă clocotită.
Se adaugă la amestecul de lapte. Puneți 1 cană din amestecul de gelatină cremoasă peste primul strat de gelatină aromatizată. Dați-l la frigider până când este setat, dar nu ferm, aproximativ 25 de minute.
Repetați de la începutul rețetei de două ori alternând gelatina aromată cu straturi de gelatină cremoasă. Răciți fiecare strat până când este setat, dar nu ferm, înainte de a lingura următorul strat deasupra. Faceți gelatină aromată finală; lingura deasupra. Refrigerați cel puțin 1 oră după finalizarea ultimului strat înainte de a tăia în 1-in. pătrate.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.