Crăciun Stollen

Crăciun Stollen
Rețeta de Crăciun Stollen este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil pentru Crăciun. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de portocale, coniac, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Crăciun Stollen, și Crăciun Stollen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați 75 uncii (aproximativ 3 1/2 căni) făină, sare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Combinați sucul de portocale și brandy; cuptor cu microunde la maxim 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Adăugați cireșe, stafide și caise; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CireșeCireșe
StafideStafide
5
Combinați laptele cald, zahărul granulat și drojdia; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă untul și 2 ouă în amestecul de drojdie. Se amestecă amestecul de suc, 1/2 cană de citron, migdale și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MigdaleMigdale
UntUnt
CitronCitron
SucSuc
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
Carne De VităCarne De Vită
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați 5 minute sau până când aluatul este neted și elastic, adăugând 1/4 cană de făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
7
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos. Împărțiți aluatul în 2 porții egale; rulați fiecare într-un oval de 11 x 8 inci. Îndoiți 1 capăt scurt spre centru; îndoiți celălalt capăt scurt spre centru până când se suprapune peste primul capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
9
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Combinați 1 lingură de lapte și 1 ou. Descoperiți aluatul; periați ușor cu amestec de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
OuăOuă
12
Coaceți la 350 timp de 32 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Combinați 1 lingură de lapte și zahăr pudră, amestecând până se omogenizează; stropiți peste pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista