Crăciun sau Ziua Recunostintei Dressing

Crăciun sau Ziua Recunostintei Dressing
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crăciunul sau Ziua Recunoștinței. Această rețetă face 8 porții cu 717 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, ficatul de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ziua După Ziua Recunoștinței (Sau Crăciun) Turcia Wellington, Tort de turtă dulce fără gluten: un tratament pentru Ziua Recunoștinței și Crăciun, și Baby Ziua Recunostintei Cornbread Dressing.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare combinați bucăți de pâine, țelină, ceapă, ouă și 1/2 unt topit; se amestecă bine. Se amestecă ficatul de curcan și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ficat De CurcanFicat De Curcan
UntUnt
țelinățelină
PâinePâine
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați într-o farfurie de caserolă de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Așezați amestecul în interiorul cavității unui curcan sau puneți-l într-o farfurie. Dacă umplutura trebuie coaptă separat de curcan, coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista