Crăciun caserola cookie-uri II

Crăciun caserola cookie-uri II este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 60 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de extract de migdale, nuci, curmale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Crăciun Caserola Cookie-Uri (Versiuni Sănătoase Și Indulgent!), Cookie-uri de Crăciun: cookie-uri norvegiene de Crăciun, morcov condimentat prune conserva semilune și ciocolată portocaliu, și Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu bateți ouăle cu un mixer electric. Bateți în zahăr. Se amestecă curmalele, nuca de cocos, nucile, extractul de vanilie și migdale. Se amestecă amestecul într-o farfurie de caserolă de 2 litri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și, în timp ce amestecul este încă fierbinte, bateți bine cu o lingură de lemn.
Când amestecul este suficient de rece pentru a se manipula, se formează în bile mici și se rostogolește în zahăr granulat.