Crutoane De Pâine De Porumb

Crutoane De Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați crutoanele de pâine de porumb. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Încercați Supă de busuioc de roșii cu crutoane de pâine de porumb, Salată de sfeclă cu crutoane de pâine de porumb și șuncă de țară, și Salată De Roșii Și Castraveți Cu Crutoane De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci cu picături de slănină; se încălzește la cuptor 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Bateți împreună 1 cană amestec de făină de porumb, zară, ou, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper; se toarnă aluatul în tigaie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Lapte BătutLapte Bătut
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Coaceți la 450 timp de 15 până la 17 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă; se răcește complet (aproximativ 30 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Tăiați pâinea de porumb în pătrate de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
6
Așezați pe o foaie de copt; se presară cu sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 325 timp de 30 până la 35 de minute sau până când sunt crocante și ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți-l pe un suport de sârmă; se răcește complet (aproximativ 30 de minute). A se păstra într-un recipient etanș până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista