Crustă De Tartă Fără Gluten

Crusta de tartă fără Gluten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de făină de tapioca, gălbenuș de ou, făină de alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Crustă De Tartă Savuroasă Fără Gluten, Tartă crocantă de afine cu crustă de fulgi de ovăz (fără Gluten + Vegan), și Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează de mai multe ori.
Adăugați unt și pulsați de 10 ori sau până când untul are dimensiunea mazării.
Combinați gălbenușul de ou cu 1 lingură de apă cu gheață; se adaugă în aluat și se pulsează până când aluatul se reunește. (
Adăugați mai multă apă, câte 1 linguriță, dacă este necesar.)
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru. Frământați de 2 ori și formați-vă într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați 1 oră.