Crustă De Plăcintă Perfectă

Crustă De Plăcintă Perfectă
Perfect Pie Crust ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2470 calorii, 27G de proteine, și 179g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, sare, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Crustă De Plăcintă Perfectă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina și sarea în vasul mașinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul și margarina în făină. Procesați câteva secunde până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Picătură cu picătură adăugați apa, procesând foarte scurt. Întregul proces ar dura între 20 și 30 de secunde. Înfășurați și răciți patiseria timp de cel puțin 1 oră.Dacă patiseria a fost răcită mult timp, lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute înainte de rulare.Făinați ușor o placă de patiserie, un blat de marmură sau un blat de bucătărie. Împărțiți patiseria în jumătate. Bateți fiecare bucată de patiserie într-o rundă plată. Făinați ușor sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Rulați patiseria într-o singură direcție, întorcând continuu patiseria pentru a preveni lipirea de suprafață.Folosind placa de plăcintă ca ghid, măsurați produsele de patiserie rulate-ar trebui să fie puțin mai mare decât placa de plăcintă și cu grosimea de 1/8 inch. Îndoiți cercul de patiserie rulat în jumătate, astfel încât să îl puteți ridica mai ușor. Desfaceți, fixând ușor patiseria în farfuria de plăcintă, permițând patiseriei să atârne uniform peste margine. Nu tăiați încă patiseria.Umpleți plăcinta cu umplutură. Apoi întindeți a doua crustă în același mod ca și pentru Fund. Îndoiți cercul în jumătate și cu un cuțit ascuțit, ascuțit sau un tăietor mic, tăiați orificiile mici într-un model decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Așezați produse de patiserie pliate pe o jumătate de plăcintă. Desfaceți, apăsând produse de patiserie de sus și de jos împreună. Tăiați marginile cu foarfeca, lăsând o surplombă de aprox. Îndoiți consola de patiserie de jos deasupra și apăsați ferm pentru a sigila. Crimp jantă, folosind degetele sau dinții unei furculițe.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista