Crustă de Pizza rapidă și ușoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați crusta de Pizza rapidă și ușoară. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 707 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 10365 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o crustă și se face în aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Taco Pizza cu crustă ușoară de făină de porumb {Plus Pizza Kit Giveaway!}, Ușor Pizza-Crust Breadsticks, și Pizza cu crustă subțire rapidă și ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Într-un castron mediu, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Se amestecă făina, sarea și uleiul. Bateți până se omogenizează.
Se lasă să se odihnească 5 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și bateți sau rotiți într-o rundă.
Transferați crusta într-o tigaie de pizza ușor unsă sau coaja de brutar prăfuită cu făină de porumb.
Se întinde cu toppingurile dorite și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, sau până se rumenesc.
Lăsați pizza coaptă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.