Crusta De Plăcintă Perfectă
Crusta de plăcintă perfectă ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 161 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 13 cenți pe porție. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă cu gheață, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Crusta De Plăcintă Perfectă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați untul și întoarceți-l la frigider în timp ce pregătiți amestecul de făină.
Așezați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel și pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Adăugați untul și scurtarea. Pulsați de 8 până la 12 ori, până când untul are dimensiunea mazărelor. Cu mașina în funcțiune, turnați apa cu gheață pe tubul de alimentare și pulsați mașina până când aluatul începe să formeze o bilă. Aruncați-vă pe o placă înmuiată și rotiți-o într-o minge. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați timp de 30 de minute.
Tăiați aluatul în jumătate.
Rotiți fiecare bucată pe o scândură bine făinată într-un cerc, rostogolindu-se de la centru până la margine, întorcând și fluturând aluatul pentru a vă asigura că nu se lipeste de scândură. Îndoiți aluatul în jumătate, așezați-l într-o tigaie și desfaceți-l pentru a se potrivi cu tigaia. Repetați cu crusta superioară.